Så er der twist, spænding og kolde gys til den nært forestående sommervarme:

En uskyldig løgn

Sabine Durrant

På ferien sker der sære ting, en ung pige forsvinder, en anden bliver voldtaget, og det viser sig, at Pauls gamle kæreste har begået selvmord. Paul er uskyldig, men det er ikke alle der mener det.

 

Kvinden i kahyt nr. 10

Ruth Ware

Plottet er så raffineret, som havde det været opfundet af Christie selv. Der sker et mord i et rum, hvor ingen har adgang, ingen har set den døde, og når Lo skal fortælle om sine oplevelser, forsvinder alle spor ud i den blå luft.

 

Dark Matter

Blake Crouch

Familiekøkkenet emmer af idyl. – Jeg elsker vores torsdag aftener. Mens maden simrer, forlader Jason sin familie for kort at fejre en ven på et nærliggende værtshus, og det kommer til at betyde afslutningen på det liv og den verden, han kender.

 

Ildbarnet

S. K. Tremayne

Det viser sig, at både Rachel og David har skabene fulde af skeletter. Hvordan er Davids første kone egentligt død, og hvorfor har Rachel været psykiatrisk patient? Det fantastiske forhold udvikler sig til et mareridt for begge parter. Både hovedpersonerne og læseren bliver i tvivl om, hvem der er psykotisk, hvem der er normal, og hvem der er i fare.

 

Holdt for nar

Harlan Coben

Der er stil over Maya, når hun i sin næsten one-woman-fight går til angreb på problemerne. Hun finder en del snavs i Joes fortid, hændelser der kan have været medvirkende til hans død, og der bliver konfrontationer med hans familie, men netop som man begynder at sidde og gætte på hvem der er mordere, overraskes man voldsomt. Tempoet er højt og spændingen gennemføres til den usædvanlige slutning, der i kombination med det interessante valg af hovedperson placerer denne krimi i krimieliten.