Vampyrserien Nattens hus bliver bare bedre og bedre. Teenageren Zoey Redbird er ved at gennemgå den risikable og nogle gange dødelige forvandlingen fra menneske til vampyr og er derfor flyttet ind på vampyrakademiet Nattens hus.
Vampyrerne her er gode – dvs. de æder ikke mennesker, de drikker derimod donorblod, og når de hughapserne i mennesker minder det mest om fabelagtig sex. Vampyrerne dyrker den skønne gudinde Nyx, men ypperstepræstinden Neferet har vendt sig mod mørket og ondskaben. Hun vil starte en krig mod menneskene og kalde den ultimative ondskab frem. De eneste, der kan forhindre katastrofen, er Zoey og hendes lille gruppe af venner.
I disse tre sammenhængende bind udvikler det sig til den helt store episke kamp mellem det gode og det onde. Vi får en fabelagtig fantasifuld fortælling fyldt med action, indiansk mytologi, rendyrket ondskab, en falden og supersexet engel med sorte vinger, gode og onde vampyrer, kæmpestore og livsfarlige skyggeravne med menneskearme og -ben, mystiske døde og genoplivede vampyrynglinge, tyk humor, solid vampyrsex, teenagere med masser af kærlighedsproblemer for slet ikke at tale om nuttede bøssevampyrer.
Det lykkes for Neferet og den faldne engel at overtage Nattens hus og fortrylle næsten alle beboerne til at slutte sig til dem. Kun Zoey og hendes venner – støttet af deres affiniteter for jord, ild, vand, luft og ånd og gudinden Nyx – kan stadig kæmpe imod.
Utæmmet og Jaget er simpelthen en forrygende blodsugerhistorie med funklende farver og knald over hele vampyrpaletten, der sparker røv lige så godt som ypperstepræstindelærlingen Zoey.
Er man til True Blood, lækre vampyrer og intens spænding med befriende humor, så er denne anderledes, suverænt underholdende og sexede hugtandsslasker et rent bidende must. Man får virkelig blod på tanden i selskab med Zoey Redbird.
Bliver man bidt af serien, kan jeg glæde Zoeyfans med, at bind syv, Forbrændt, er under udarbejdelse.

Nattens hus, bind 4, 5 & 6: Utæmmet, Jaget & Fristet
Forfattere: P.C. Cast og Kristin Cast
Oversættelse: Thomas Munkholt
307 & 344 sider
Forlag: Tellerup.dk
Udg.: 01.03.2011
5 glober
Jan Vandall