Prins Christian er på ferie hos sin onkel Joachim og tante Marie i Sønderjylland.

En morgen lister han rundt på slottet og kikker ind til onkel Joachim og tante Marie og siger: “Jeg har tænkt på hvor min fætter egentligt kommer fra?” 

Lad os snakke om det senere ”, sagde onkel Joachim og gabte, ”når du bliver syv-sytten år”.

”Krone sejt, onkel, jeg flyver lige en morgentur”,  sagde Prins Christian, og så flyver knægten en tur rundt med snotboblen. Prins Christian møder både bier og blomster   på sin lufttur, og til sidst møder han så en velorienteret stork, der viser Prins Christian rundt på den moderne babyfabrik og demonstrerer hvordan den særprægede babyproduktion foregår. Rundvisningen på den herligt fantasifulde royale babyproduktionsfabrik – oven i købet en af ‘leverandør til det kongelige danske hof – slagsen’ er både underholdende og morsom. Med et herligt udbud fantasifulde indfald bliver vi ført rundt på fabrikken, som bliver omhyggeligt passet af hundredevis af storke.

Bøgerne om den lille prins er en hylende fornøjelig småbørnsserie, som underholder børnene på bedste vis, og hvor selv de voksne kan nyde de humoristiske fantasi-fortællinger. Bogen er flot og har flotte, fantasifulde og farvesttrålende illustrationer.

Mit 6 år gamle barnebarn kan ikke få nok af historien og vil høre den igen og igen.

”Læs den med snotboblen..!

Tekst & ill.: Trine Søndergaard & Peter Dam

48 sider

Udk.: 16.04.2010

Politikens Forlag

Anmeldt af Birte Husum