Serie om Tim, Chong og Anna der er gamerz. For tiden har Tim gang i et ret sejt spil, Galaxy. Desværre har hans mor givet ham spilleforbud i en måned. Det er næsten umenneskeligt, men Tim spiller Galaxy i skjul. Moren synes, at spilleforbuddet er en vældig succes og fortæller begejstret om det til sin søster, der på sin side overvejer, at indføre det for sin egen søn. Det er lige ved at give krig mellem fætrene, og i nødværge fortæller Tim fætteren om Galaxy. Fætteren forsøger at afsløre Tims bedrageri, og drengene slås, hvorved Tims 3D-briller med særlige effekter går i stykker. Det betyder, at Tim må opgive den næste kamp i Galaxy, hvad der får ham til at blive rigtigt deprimeret.

Den nedtrykte sindstilstand medfører andre komplikationer, for Tims mor tager ham med til lægen, og lægen opdager den besynderlige brandskade han har i panden. Tim siger, at det er opstået på grund af varm fritureolie, men lægen har sjovt nok lige haft en dreng med det samme sår, blot havde denne dreng påstået, at han var gået ind i en dør. Tim får sine briller lavet og er klar til det noget syrede spil.

Desværre har forældrene i mellemtiden fundet ud af, at de vil på elektronikfri kanotur, og så er der igen problemer.

Tims liv er således brolagt med vanskeligheder. Og da der endelig kommer gang i spillet viser det sig, at den første bane handler om marcipangrise. Scenen er sjov, men Tim er skuffet over det lave niveau.

Bogen er fyldt med farvestrålende illustrationer i tegneseriestil med bevægelser og eksplosioner.

Kasper Hoff & Jan Solheim

109 sider

Glaxy

Gyldendal

Udgivet: 30.10.2015