Chicklit tilført en anelse magi

Seb, verdens mest attraktive kæreste, har slået op med Tess, og Tess lider af alle versioner af kærestesorg. I bagklogskabens lys kan hun godt se, hvorfor hun ikke var Sebs drømmepige, og hun kan komme i tanker om utallige situationer, hvor hun kunne have opført sig anderledes og dermed have bevaret hans kærlighed. Og så sker det fantastiske: Hun får en chance til. Hendes og Sebs fælles fortid forsvinder fra alles hukommelser – undtagen Tess’, og så mødes de på ny – for første gang.

Tess er fast besluttet på at gøre alting rigtigt denne gang, være den kvinde Seb drømmer om. Sebs drømmepige er hardcore motionist, fan af Star Wars, modstander af ægteskabet og elsker krydret mad. Tess er egentligt mere sådan en Bridget Jones-type, mageligt anlagt og med et klart talent for at skabe rod og mindre katastrofer i enhver situation. Men man kan, hvad man vil, så Tess går ombord i drømmepigen.

Det resulterer i en række komiske, groteske, umulige situationer, og også nogen der er ret romantiske. Tess har et job hun ikke er god til, en hobby hun er virkelig god til og et par gode venner, der støtter hende, herunder skuespillervennen Fergus der som hende har lidt ondt i kærlighedslivet. Heldigvis forstår Tess til fulde, hvordan hun skal løse hans problemer.

Som i Magisk karma og Forførende Paris af samme forfatter er ‘En ny chance’ sød og sjov, omend en smule langtrukken, og som de to nævnte er handlingen ikke helt uforudsigelig, men der er underholdende og overraskende episoder undervejs.

En ny chance

Alexandra Potter

Oversat af Nanna Birch

439 sider

NB Books

Udgivet: 25.05.2020

Birte Strandby