Kate har fundet sin drømmemand, Drew, og nyder livet i New York med kærlighed, fedt karrierejob og fantastisk sex. Alt er godt, indtil Kate opdager, at hun er gravid. Først er hun skeptisk, for er de overhovedet klar til at blive forældre? På den anden side så har hun jo fundet manden, så hvorfor ikke? Drew er glad for børn. Kate køber en mini T-shirt med trykket: Fremtidig pitcher for Yankees, som hun vil præsentere for Drew. Det når hun bare ikke. Da hun kommer hjem, har han besøg af en let påklædt dame, der tydeligvis ikke er der for at gøre rent, og hans kommentar til graviditeten er ikke til at tage fejl af: Afslut det.

Kate dropper alt og tager til hjem til sin mor, frustreret, vred, ulykkelig. Hun møder sin gamle kæreste igen; og hendes veninde der ikke kun er bramfri men nærmest overvældende i sit valg af sprogets mere utiltalende gloser kommer for at støtte hende. Fra New York lyder sære meldinger, om at Drew er på randen af selvmord eller sindssyge. Kate har overvejelser for og imod abort, over hvad der gik galt, og over at hun åbenbart stadigt elsker Drew.

Løsningerne er længe undervejs, og Kate lider. Sproget er rapt, og venindens grænser sig til det klamme, men repræsenterer også humor, da hun revser en ung læge der er fremstillet tegneserieagtigt kynisk – Var du på toilettet, da de underviste i patientkommunikation?

De første 30 sider ligner en ny fortsættelse til Fifty Shades of Grey, men det slår efterfølgende om til en standard kærlighedsroman.

Emma Chase

Twisted

Oversat af Dorthe Klyvø

282 sider

Turbine

Udgivet: Oktober 2016

Efterfølger til romanen Tangled

Birte Strandby