Empirical evidence is the truth that theory must mimic

Judy Woods bog er først udgivet i 2005 fire år efter 9/11, og formålet med bogen er at belyse, hvad der skete med de to tårne. Det lette svar er her, at det ved vi da godt, men som Wood påpeger, så ved vi det, fordi vi har fået det at vide rigtigt mange gange, endda længe før en undersøgelse faktisk fandt sted. Og kan vi stole på det, vi har hørt?

Med 500 billeder og en solid gennemgang af de eksisterende fakta kommer Wood frem til en del fænomener, der ikke kan være forårsaget af flystyrt eller jetflybrande, og et bygningskollaps der ikke har nogen lighed med den måde, hvorpå bygninger ellers styrter sammen.

These buildings did not just ‘collapse’, they unraveled …

Med henvisninger til fysikken demonstrerer Wood, hvorfor bygningerne ikke burde have kollapset, som de gjorde, og hvorfor de ikke burde være blevet til støv, og slet ikke støv der blæste opad. Nabobygninger var relativt uberørte. I alt ender Wood med 43 punkter, der giver grund til forundring, blandt andet:

The Twin Towers were destroyed in a shorter time than can be explained by physics as a ‘collapse’ even at free fall speed.

Approximately 1,400 motor vehicles were toasted in strange ways during the destruction of the Twin Towers. Why and how?

Most of the destroyed towers underwent mid-air pulverization and were turned to dust before they hit the ground. What force caused this ‘dustification’?

The seismeic impact was minimal during the destructions of WTC1 (World Trade Center 1), WTC2 and WTC7 and far too small to correspond with a conventional ‘collapse’ as based on a comparison with the Kingdome controlled demolition.

The Kingdome også kaldet King County Multipurpose Domed Stadium var et stadium, der blev (kontrolleret) sprængt væk i 2000. Wood bruger sprængningen af The Kingdome til at sammenligne med nedstyrtningen 9/11.

Woods bog er overbevisende, og den har skabt debat. Man kan finde mere på www.checktheevidence.co.uk

Where Did the Towers Go? – Evidence of directed free-energy technology on 9/11

Judy Wood

500 sider

Udgivet: 2005 (2006, 2007, 2008, 2009, 2010)

Birte Strandby