En bog som denne er jeg ikke stødt på før. For første gang har jeg læst en bog om vægttab det var en fornøjelse at læse.

Bogen er med sikkerhed skrevet med hjertet og ment som en hjælp til at give indblik i hans egen kamp og metoder og få læseren til at reflektere over egne handlinger og tanker.
Jeg har svært ved at tro, der vil være nogen læser af denne bog, der ikke, som jeg, føler de nu kender Martin og er kommet til at holde af denne skønne tosse.
Jeg er faldet for hans snørklede tankegang med uventede metaforer og brud på “sådan gør man” og den hjertevarme og humor han uden tvivl besidder.
For at komme med bare et eksempel vil jeg nævne titlen “Vægttab med nosser” og hans egne ord til titlen: “Piger kan sagtens have nosser, mens mænd sagtens kan mangle.

Martin formåede at få mig til at reflektere over mine egne nederlag og sejre i mine vægttabskampe, og selv om det bestemt ikke er alt der passer til mig, har det alligevel været lærerigt at have været indbudt i hans kamp. For en svær kamp har det uden tvivl været, hvilket han også understreger, men med den rette vilje kan det lykkes for enhver – på den måde der nu engang passer til den enkelte.

“Vægttab med nosser” er meget letlæselig, men lægger man som jeg mærke til div. detaljer som billeder, layout, ordvalg m. m. er det en nydelse at have god tid til at læse og ikke mindst tænke over det læste.

Selv om det er flere dage siden jeg har læst bogen, har den ikke forladt mit hoved, og forfatteren får mig stadig til at reflektere over egne handlinger og får mig til at smile.

MUMS at have i hænderne, en fryd for øjet og et godt samtaleemne.

Nu ser jeg frem til at gå i krig med flere af hans opskrifter, indkøbssedlen er allerede skrevet.

`Tak fordi du ville dele denne bog med mig, og ikke mindst for inspiration, selvreflektion, humor og for du ville tage mig med på din spændende rejse.´

Vælger Martin at udgive mere, vil jeg med sikkerhed være først i køen til at læse hans ord igen.

Kærlig, herlig og ærlig er de ord jeg vil afslutte med.

Forfatter: Martin Bager Wulff

Udgivet: 26 marts 2015

Forlag: Forlaget Proportion

Anmeldt af Lina Vandall