Sød, romantisk og langtrukken chicklit om, hvordan unge og knap så unge elskende finder hinanden.

Ellie mister sin elskede mand ved en ulykke. Han bliver dog ved med at dukke op, manifesteret som udtryk for hendes længsel. Om sig har hun sin svigerfar, der er Hollywood-stjerne, veninden Roo der er tidligere medlem af et berømt pigeband og sin tiltrækkende arbejdsgiver Zack samt flere mandlige tilbedere.

At Zack er den oplagte partner for Ellie står klart for læseren omtrent fra side 30. Og det er næsten lige så klart, at Ellies svigerfar også finder en matchende partner, samt at Roo slipper af med sin gifte og ualmindeligt troløse kæreste for langt om længe at finde den helt rigtige. Men som bekendt er vejen til den lykkelige slutning lang og belagt med utallige forhindringer og misforståelser, og det gælder alle de tre potentielle par. Roo beslutter sig for eksempel for at blive et nyt og bedre menneske, hvilket indebærer arbejde i en genbrugsbutik og fravalg af makeup og samkvem med mænd. For Ellies vedkommende har hun en dating liste, hun skal arbejde sig igennem, og nogle løgnehistorier hun først skal arbejde sig ud af, inden hun giver sig selv chancen for en sublim scoring og udbruddet:

Åh Gud. Var det sådan det føltes at være i himlen!

Der er en del spredt handling, pudsige situationer og stereotyper af forskellig art. Flere af dialogerne er relativt sjove, men alle hovedhandlinger er forudsigelige. Det eneste der kommer bag på læseren, er når slutningen gang på gang udsættes på grund af indvendinger fra personerne selv.

Jill Mansell

Oversat af Marie Kopp

448 sider

Gyldendal

Udgivet: 22.03.2012

Birte Strandby