Amerikanerne fortsætter den erotiske linje. Her er selve handlingen en klassiker, og det nye element er erotikken. Hovedpersonen er den succesrige unge mand der samler piger op på stribe og dropper dem efter brug. Takket være ligestillingen er der her tale om en vis gensidighed, når de mødes på nattelivets opsamlingssteder. Den succesrige unge mand har desuden et krævende job der kræver strategisk tænkning og store, risikable beslutninger. Et prestigefyldt job og hyppig sex gør noget for en mands selvtillid. Indtil naturligvis han en dag møder pigen, som han ikke har lyst til at droppe – og som oven i købet ikke følger frivilligt med tryllefløjten.

Hovedkarakteren ligner især Ryan Goslings karakter i Crazy Stupid Love, og den mandlige hovedrolle fra Pretty Woman, Richard Gere er endda en reference i romanen.

Der er ikke meget her der er uforudsigeligt, men derfor kan det sagtens være underholdende. Og det er det fordi det lykkes forfatteren at skabe den unge mands vildt selvsikre stil og tankegang, så man tror på den. Han taler direkte til læseren og tilstræber en klædelig ærlighed, selv når det skubber til hans selvbillede.

Drew er ansat i et stort investeringsfirma sammen med to andre opadgående kometer. Ejeren er hans far, og den ene kollega hans svoger – gift med hans viljestærke søster, kaldet Heksen. Drew arbejder hårdt og engageret, og han er den bedste til det han gør. Når han har fri beriger han det modsatte køn med samme energi og entusiasme. Og så møder han Hende. Hun hedder Kate og bliver ansat i hans fars firma. Hun dygtig – en konkurrent på jobbet, og hun er forresten også forlovet. Resten kender vi, men det er lidt skægt at få det fortalt på en ny måde.

Emma Chase

Oversat af Dorthe Klyvø

342 sider

Turbine

Udgivet: Maj 2016