Forfatterinderne kalder bogen for et “Remix” af deres tidligere opskrifter, og nu med over 30 nye opskrifter i denne udgave.

Allerede ved første øjekast udstråler bogen både lethed og masser af energi! Der er smæk på farverne i bogen, og maden er takket være de lækre grøntsager klædt i dejlige appetitvækkende sommerkulører.

Her finder du alt hvad sommeren har at byde på. Der er lidt til grillen, picnic’en, lette retter, aftensmad, deserter, kølige drinks med og uden alkohol, is osv…

En blanding af Cafémad og sommervejr i eet! Alt hvad sommerhjertet/ganen kan begære.

Jeg vil påstå, at ALLE kan lave mad efter disse let fulgte og gennemskuelige opskrifter – og det både nemt og hurtigt. Priserne på råvarerne er bestemt overkommelige, og så vidt jeg kan se burde alle ingredienserne kunne fås i dit lokale supermarked. Jeg har selv smagt de lækre Bagte kartofler og hvidløg med yoghurt og honning + Bagte gulerødder med frisk estragon – og det var herligt velsmagende mad at sætte tænderne i! Bestemt noget rigtig godt tilbehør som jeg har lyst til at servere igen – og så behøver du som sagt ikke de store kokkeevner for at fremstille lækker mad efter disse opskrifter.

Forfattere: Sonja Bock og Tina Schleftelowitz
Politikens Forlag
Anmeldt af Heidi Svarte Fristrup