En toer til bestseller-romanen L. A. Candy og en roman der får en til at overveje, hvad der gør den til en bestseller på et marked, hvor der findes oceaner af chick-lit med langt større kvaliteter, hvad enten det drejer sig om sprog, humor, handling eller plot.

Hovedpersonerne i bogen og i bogens reality show, L. A. Candy, er Jane, Scarlett, Gaby og Madison. Jane er den almindelige pige, der pludselig er blevet meget berømt, fordi hun er populær i showet og i øvrigt den person, seerne helst identificerer sig med. Scarlett er veninden – også udenfor showet – let nørdet og lidt tilbageholdende, Madison er slangen, der vil sælge sin bedstemor for et minut i rampelyset, og Gaby er småt begavet.

Handlingen går på, hvem af de to, Scarlett og Madison, der er Janes rigtige veninde, og hvordan det går med kærligheden. Jane er kæreste med Jesse, men der er også den tidligere kæreste Caleb, og forholdet til Jesse er skadet af, at hun har været sammen med Braden. Det ved Jesse fra ugebladene, for Madison havde underrettet en paparazzi og oven i købet anvist, fra hvilket træ der ville være den bedste udsigt for et par gode skud. Scarlett dyrker en heftig og hemmelig forelskelse i en af fotograferne på filmholdet, og Madison bruger sin tid på at lægge skumle planer for, hvordan hun kan få projektørerne rettet mod egen person.

Psykologiske muligheder og intrigerende optakter til trods er romanen småkedelig og uvedkommende fortalt, og der er en tendens til at beskrive det indlysende frem for at fortælle en historie
Lauren Conrad
Oversat af Thomas Munkholt
256 sider
People’s Press
Udgivet: 26,01,2011

Birte Strandby