Synes du også, at ”Den gode opgave” er et must, når du skriver opgave? så vil du helt sikkert kunne lide denne instruktive bog. Bogen giver gode og brugbare anvisninger til, hvordan du skriver en artikel på baggrund af en akademisk opgave.

Når opgaven (endelig) er afleveret og karakteren er modtaget, har mange et ønske om at dele den nye viden med andre, men alt for ofte bliver det ved blot tanken.

Skriv en artikel guider læseren gennem processen fra idé til færdig artikel. Bogen beskriver med illustrative eksembler forskellene i videnskabelige, faglige og formidlende artikeler. Forfatterne får på en uhøjtidelig måde guidet læseren gennem valg af artikeltype, valg af  budskab(-er), opbygning af argumentation, mm. Mange studerende vil kunne nikke genkendende til opbygningen og sproget, og der er god sammenhæng med de mange konkrete råd fra ”Den gode opgave”. Har du fundet ”Den gode opgave” anvendelig i forbindelse med opgaveskrivning, er ”Skriv en artikel” en rigtig god håndsrækning, hvis formidlingen af din opgave skal blive til mere end blot en tanke.

Forfattere: Lotte Rienecker, Peter Strayog Morten Gandil

Forlaget Samfundslitteratur

Anmeldt af Nana Marie Petersen