Jeanett Veronica Hindberg blev først kendt som Bitterfissen Bethany med det usædvanligt kraftige sprog hvor ikke en eneste metafor røg op over bæltestedet. Bitterfissen Bethany uddelte verbale øretæver til medieverdenen med rund, uvasket hånd, og hendes facebooksides godt 9.000 likes vidner om, at flere sætter pris på den ligefremme tone.

Nu skriver Hindberg som sig selv – og om sig selv. Det minder i opbygningen om andre mediedamer som Nynne og Bridget Jones, og essensen er også den samme – vægt, personlig udvikling og jagten på mænd – men Hindberg er betydeligt mere direkte og koncentrerer sig om den fysiske side af sagen, hvor de andre damers forventninger også omfatter romantiske elementer.

Fortælleren er enlig mor i Farum. Hun har netop udgivet sin anden bog og været i Go Morgen Danmark og krammet Morten Resen, en oplevelse der sætter aftryk på hendes Facebookside og hendes liv efterfølgende. Facebook giver hende gode muligheder for flere flirtende forbindelser, men trods heftige anstrengelser og en desperat udveksling af private fotos kommer det ikke meget længere end til skærmen.

Når man først har vænnet sig til sprogbrug , der nok kan virke både overraskende grænsende til det stødende – men også vidunderligt kontant – så er tilbage historien om tacklingen af en let problematisk tilværelse, der trods begejstringen over den begyndende kendiseffekt – Ekstra Bladet har camperet i Hindbergs opgang – ikke medfører mere sex.

Der er også en følsom præsentation af moren og resten af familien. Ellers fortsætter historien længe i den samme gænge, men den stadige sprogfornyelse forhindrer, at den bliver langtrukken.

PPS. Rend mig i skyr og skuffejern – Endnu en næsten sandfærdig dagbog

Jeanett Veronica Hindberg
325 sider
Turbine
Udgivet: 2015