Lucinda Riley fortsætter sin romantiske feel good-serie om de seks sammenbragte søstre, der hver for sig er på vej ud i verden for at finde deres biologiske familier. CeCe har ved adoptivfarens død fået et fotografi, en arv og koordinaterne for det sted, hvor hun kommer fra, byen Broom i Australien.

CeCe tager i første omgang til Thailand. Her møder hun en lidt mystisk ung mand, der lever diskret i et skjult paradis. De nyder livet sammen, indtil CeCe skal videre til Australien. Ved et uheld kommer CeCe til at røbe hans opholdssted, og det får chokerende og ulykkelige konsekvenser.

I Australien finder CeCe med nogen forhindring frem til sin familie og til historien om sin tipoldemor, Kitty, der i begyndelsen af 1900-tallet rejser fra England til Broom som selskabsdame for en velhavende englænderinde. Kitty er trods sine kun 18 år let desillusioneret, fordi hun netop har opdaget, at hendes præstefar der fra prædikestolen tordner mod kødets lyst, samtidigt nægter at hjælpe en ung kvinde, som han har gjort gravid.

Kittys liv i Broom forvirres af, at to tvillingebrødre frier til hende. Hun forelsker sig i den ene, og gifter sig med den anden, og der opstår flere vanskeligheder på den konto. Kittys liv rummer store glæder og store sorger, men hun finder sig til rette i den lille sladrende by i et ungt Australien der diskriminerer kontinentets oprindelige befolkning og først og fremmest stræber efter rigdom.

Perlesøsteren er lidt længe om at komme op i omdrejninger, men det er ulejligheden værd at læse videre, for der opstår drama senere, børn fødes udenfor ægteskabet, ulykkelige elskende skilles, og alle brikker falder på plads til sidst, også for tipoldebarnet CeCe.

Romanen om CeCe er nummer fire, men kan sagtens læses uafhængigt af de første romaner. Nummer tre er ligeledes anmeldt på bogvægten.dk: Skyggesøsteren

Lucinda Riley

Perlesøsteren

Oversat af Ulla Lauridsen

592sider

Cicero

Udgivet: 22.03.2018

Birte Strandby