Kinoplex strækker sig over flere kontinenter, over to dusin år om to dusin timer og om mærkværdige hændelser. Vi farer omkring med nogle der gerne vil være unge nogle der er det og nogle der har været det. Vi lever med en generation der helst ikke vil leve, men derimod forsvinde ind i en mængde af enkeltoplevelser. Hvor tilværelsens kontinuitet er en illusion, og alt foregår i inciterende enkeltbilleder hvor følelser tages på som make-up og skiftes efter dagens emne. Forhold bliver kliniske forsøg i balancegang gennem forskellige erindringer man kan efterlade eller tage med efter forgodtbefindende.

Martin Hall har en aldeles fantastisk fornemmelse for at få skriftsproget til at blive vellyd, som når ‘hendes figur skåret ud i modlysets strålekrans fik hende til at fremstå som det samme masturbatorisk monotone erotikon…’
Man kan kun overgive sig til Halls sproglige finurligheder og mystiske rejser ind i de forskellige beruselsers herligheder om alt og om ingenting og hvilke forunderlige ting der kan formes ud fra en gammel semipornografisk film hvis kvindepolitiske sigte for længst er skyllet i havet.

Martin Hall tager læseren med på en mytisk rejse med hans karakteristiske fabulerende billedopstillinger, et fornøjeligt sprogtrip/ridt og som i romanen er det hele slettet til sidst.
Forfatter: Martin Hall
204 sider
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Udg.:02.09.2010

Kinoplex