‘Hun forsøgte endda at rynke panden, men det satte Botox en stopper for.’

Den fjerde og sidste bog om topmodelspirerne Laura, Irina, Hadley og Candy. I modsætning til de andre er Candy Careless født ind i celeberity verdenen. Hendes mor er tidligere fotomodel og hele familien Careless er berømte på grund af reality showet At Home with the Careless.

Candy deltager i utallige arrangementer og i modsætning til de tre andre modeller, som hun deler lejlighed med i London, har Candy talent for at tale og engageres også som konferencier. Hun tjener styrtende, men har ikke noget videre indhold i tilværelsen, og beslutter blandt andet, at hun gerne vil lære at designe, noget som både hende mor og hendes manager protesterer voldsomt imod. Alligevel lykkes det Candy at blive lærling hos den tilknappede og geniale Alfie, der trods den skræmmende perfektioniske udstråling alligevel viser sig at have menneskelige sider.

Candys far har problemer med sin afvænning, Candys mor er berømmelsesfikseret, og Candy er basalt ensom. Generelt er de fire samboende piger nærmest ude af stand til at knytte venskaber, og det eneste der kan få dem til at følges ad op ad den røde løber er risikoen for, at skubberi og skænderi kan forårsage dårlige fotografier. Dog er der her plads til en romantisk og håbefuld slutning.

Romanen er ikke nogen reklame for modelverdenen. Hvad kan man sige positivt om en tilværelse, hvor en begyndende forelskelse får prædikatet: Han ville være et fantastisk kæledyr, og hvor den vigtigste del af verden består af bitchende celebutanter og MSW’ere (model/skuespiller/whatever).

Jævnt underholdende tøsebog.

Forfatter: Sarra Manning
Oversat af Bettina Frank Simonsen
312 sider
Phabel – ArtPeople
Udgivet: 04.02.2010

Birte Strandby