Fjerde bind om amerikanernes svar på Crazy Rich Asians. Humoren er fin, og handlingen er helt banal. Den store charmør vælter piger på stribe, indtil den ene dukker op, som han ikke kan vælte. Udover at hun er immun overfor hans charme, har hun også nogle hemmeligheder. Hvorfor bor hun i den tredje verden, når hendes forældre er så megarige? Hvorfor må hendes søster ikke ses sammen med hende?

Easton Royal er skolens hotteste tyr. Sammen med sine brødre styrer han Astorp College for de meget rige. Rig som i vi-tager-privatflyet-til-DC-udgaven. Selvom Easton er grounded på grund af andre begivenheder i familien. Easton drikker, men tager ikke stoffer, og han forfører sin lærer i første kapitel, for spændingens skyld. Alle de andre piger på skolen har han haft fat i. Indtil Hartley dukker op. Hun er aldeles uinteresseret i ham, kold og afvisende. Men Easton har en selvtillid på størrelse med en blåhval.

Jeg ser bedre ud end nogensinde. Jeg er charmerende og hylende morsom.

så alene det, at Hartley afviser ham, virker stærkt inspirerende, og naturligvis bliver Easton forelsket.

Det er i sig selv en velkendt historie, men der er et catch med hensyn til Eastons familie:

… min fars forretningspartner dræbte min fars kæreste og prøvede at hænge min storebror op på det.

Og så er der mystikken i forbindelse med Hartleys forhold til familien. For slet ikke at tale om, da klassekammeraten Felicity erklærer, at hun har brug for, at Easton er hendes kæreste, fordi hun skal op ad den sociale rangstige. Siden udvikler det sig dramatisk for at ende i en cliffhanger, så man også er nødt til at læse næste bind.

Den ustyrlige arving

Royals 4

Erin Watt

Oversat af Merete Rostrup Fleischer

288 sider

Flamingo

Udgivet: 30.04.2019

Birte Strandby