En fange findes død i sin celle. Han har hængt sig. En betjent stikkes ned på gangen. Uhyggen spreder sig. Både blandt ansatte og indsatte. Ægteparret og kollegerne Bjarne og Sanne har svært ved at slippe problemerne, når de går fra arbejde.

Som tiden går, rejser et spørgsmål sig: Hvem er egentlig kriminelle i Vestre Fængsel?

 

Kommentar fra en læser:

Den 11. apr. 2014 kl. 11.07 skrev Marianne Iversen

Kære Dorthe

Jeg var på Krimimessen i Horsens, hvor jeg købte din bog og lovede at skrive, når jeg havde læst den.

Det har jeg nu og er meget glad for, at jeg fik den med hjem og skynder mig ned og henter din anden bog, som jeg ikke har læst endnu.

Bogen har gjort meget indtryk på mig. Jeg er en flittig læser af krimi gennem 40 år, men har aldrig læst en bog så spændende og nærværende, som din bog. Du beskriver mange typer mennesker og det at vi aldrig kan vide os sikre på, hvad der gemmer sig bag facaden. Selvom jeg aldrig har været i fængsel, men kun har hørt om, hvad der foregår inde bag murene, har jeg fået en større forståelse af, hvad personalet kan blive udsat for og hvilke betydning det har for det menneske, som den ansatte jo også skal være udenfor fængslet. Der er så mange gode aspekter i din bog, som sætter så mange tanker igang. Kunne vi gøre det anderledes? Kan vi hjælpe de ansatte og fangerne bedre?

Jeg synes din bog har givet en åbenhed om emnet, hvilket jeg synes er rigtig godt. Jeg glæder mig til din foregående bog og til dine bøger i fremtiden.

Held og lykke med det hele. Dejligt at møde dig på messen.

Kærlige hilsner og tanker fra Marianne Iversen

 

af Dorthe Annette Hansen

251 sider

Byens Forlag

Udgivet: 2014