Tredje og sidste del af trilogien Hunt Killers, der gør sig bemærket ved at have ikke bare en men flere seriemordere og endda en kvindelig af slagsen.

Thrilleren er uhyggelig fra første side og har gode personkarakteristikker fra seriemorderen Billys arrogante tankegang til Howie, der stadig er seriøst hormonforstyrret, selv i situationer hvor han egentlig burde skrige af skræk.

De tre unge, Jazz, Connie og Howie når alle at komme i nærkamp med Billy, denne romans udgave af Hannibal the Cannibal, men slipper væk igen. Connie flygter fra udsigten til tortur og død, men for Jazz er det endnu værre. Som søn af en seriemorder – endda en der er ret omhyggelig i sin opdragelse af barnet – frygter han stadig, at han har arvet sin fars intelligente, uhyggelige sindssyge og perverse tilbøjeligheder.

Jazz beslutter, at Billys onde gerninger alene kan stoppes, hvis Jazz selv finder og dræber ham. Det lykkes ham at komme under politiets radar og flygte trods vejspærringer, vagter på banegårde og stribevis af billeder på nettet. Connie og Howie står last og brast med deres kæreste og ven, og det bliver der behov for.

Jagten intensiveres: Jazz leder efter sin far, politiet leder efter Jazz, Billy søger til sin hjemby, og der er lagt op til den store voldsomme finale, hvor vi skal opleve mindst et mord. Og så tager romanen en totalt uventet drejning, der giver ordet syg en fuldstændig ny mening. Det er en force, at hver gang der er tegn på et nogenlunde jævnt spændingsniveau, så strammes skruen endnu engang, og det kan bliver værre!

Barry Lyga

Oversat af Johnnie McCoy

416 sider

Høst & Søn

Udgivet: 09.06.2015