En kærlighedshistorie

Kit er forsker, det vil sige, hun har aldrig fået en ph. d., men hun elsker sit arbejde. Ben kommer for at rekruttere hende til et andet, velbetalt job, hvor hun får frie hænder, forskningsmidler og dygtige medarbejdere. Kit siger nej til tilbuddet, men tænder voldsomt på Ben, og han har det lige sådan med hende. Herefter sidder læseren blot og venter på, hvornår de to får hinanden. Som i enhver kærlighedshistorie er der nogle totalt uoverstigelige forhindringer, men derfor stadigt masser af god sex og forventninger om et fast forhold.

Kit og Ben har hver deres skeletter i skabene. De har også vanskelige familiemedlemmer og ufravigelige forpligtelser. De er tillagt lidt mere karakter end Tornerose og prinsen, Mr. Grey og Ana, men ser bestemt lige så godt ud. De øvrige personer er heller ikke uden charme, og Kits to veninder giver et godt krydderi til romanen. Det samme kan man sige om Bens far og den unge småkriminelle assistent han har i sin forretning. Samlet set et mere realistisk set-up end eventyret og husmoderpornografien.

Kit bruger en del tid på at beundre Bens brystmuskulatur, og hun stoler ikke helt på sig selv, når han er i nærheden. Det forhindrer hende ikke at nærme sig gang på gang, selv om hun er fast besluttet på ikke at tage imod jobtilbuddet. Indtil hun bliver presset fra en uventet kant og får et tilbud, hun ikke kan afslå.

Begynderheld er første del af trilogien A Chance of a Lifetime. Kits to veninder er hovedpersoner i de to næste bind.

Begynderheld

Kate Clayborn

Oversat af Sarah Louise Pedersen

314 sider

Flamingo

Udgivet: 2019

Birte Strandby