Den lidt kiksede og småfede nørd, Pelle Nøhrmann, er blevet 14 år. Men vi, der følger serien om Antboy, ved at knægten i virkeligheden er en hemmelig superhelt, der den ene gang efter den anden har reddet folk i byen fra en grum skæbne. Vi ved også, at Antboy har fået nogle fæle superskurke-fjender undervejs,  selvom den værste fjende ikke er en superforbryder, men den populære duksedreng,  Christian, fra Pelles klasse, der er ude efter klasseveninden, Ida, som Pelle har været vildt forelsket i lige siden børnehaven. Alle tror, at Christian er den sødeste fyr og bedste kammerat, men i virkeligheden er han en ondskabsfuld satan, som vil gøre alt for at sætte Pelle i dårligt lys eller endda sætte en stopper for Antboys heltegerninger ved at afsløre hans hemmelige identitet.
Så Pelle får virkelig sin sag for denne gang. Oven i alle problemerne med Christian dukker også en ny superhelt op, Heros. Den ene gang efter den anden dukker Heros op og redder de mennesker, som Antboy skulle lige til at hjælpe. Samtidig dukker endnu et problem op i skikkelse af klassekammeraten Marie. Ved et uheld opdager hun, at Pelle er Antboy, og det viser sig at Marie er en skruppelløs tøs, som forsøger at afpresse Pelle på alle mulige måder.
Man kan sige, at vanskelighederne vælter ind på Antboy fra alle sider, og Pelle må bruge al sin snedighed og sine venners uvurderlige hjælp for at få løst de tårnhøje problemer. Pelles fantastiske myrekræfter kan ikke hamle op mod modstanderens eghjort-superkræfter, og både Maries og Christians afsløring er lige på trapperne, men vores ven Pelle selvfølgelig ærterne endnu en gang – og får det ikke skal være løgn får den forelskede teenager oven i købet også pigen denne gang, og Pelle finder ud af, at det slet ikke er dårligt at holde vagt over byen, mens man holder hånd og kysser lidt.
Kenneth Bøgh Andersen har skrevet en værdig afslutning på eventyret om superhelten Pelle. I sin sædvanlige morsomme og spændende stil afrunder han Antboy på bedste måde. Alle knuderne bliver løst op, og helten er nu blevet stor nok til at erobre alle heltes store gevinst, den smukke pige for enden af regnbuen, som er meget mere værd end en stor krukke guld. Man kan blive skuffet over, at Antboys historie er nået til sidste kapitel, men til gengæld kan man glæde sig over, at den slutter på denne helstøbte måde.
Forfatter:Kenneth Bøgh Andersen
241 sider
Udg.: 27.04.2012
Forlag: Høst & Søn
5 glober